Kulinarični dogodki

KULINARIČNI DOGODKI

Kulinarični dogodki so v sezonskih dneh tradicionalni dogodki, pri katerih se izvajajo razne aktivnosti, katere vključujejo tudi najmlajše. Za odrasle pripravimo izvrstno pokušino piva in vina, za otroke pa pripravimo otroško zabavo z hrano katera nikoli ni dolgočasna. Ti dogodki se lahko organizirajo tudi izven sezonskih dneh ampak le po predhodnem dogovoru.

POKUŠINA VINA

V gostilni Menina organiziramo dogodke pokušine vina zato, ker želimo goste približati slovenskemu vinu.  Medtem, ko se vaši otroci zabavajo z našimi animatorji na otroški zabavi z hrano, se lahko starši oziroma vsi polnoletni gosti udeležite pokušini vina, ki ga vodi kar šef Jure osebno.

 

Vsako vino ima svojo legendo, zgodbo ali anekdoto, preko katerih boste spoznali 8 različnih vrst vin iz vse Slovenije. Skozi različne sorte boste lahko okušali vso Slovenijo, ob pokušini pa postrežemo tudi večerjo in dodamo manjše presenečenje.

 

Cena pokušine z vključeno večerjo je 20,00€ / osebo. (minimalno št. udeležencev 8, maksimalno 60)

POKUŠINA PIVA

V Sloveniji imamo pestro ponudbo slovenskih piv in imamo srečo, da se pivovarska panoga hitro razvija in omogoča tudi malim pivovarnam dostop do trga. Savinjska dolina se lahko pohvali, da ima plantaže enega izmed najboljših hmeljev na svetu.

 

Za vse ljubitelje piva smo pripravili odličen izbor 8. slovenskih piv, ki vam jih bomo predstavili s pravo mero zgodovinskih dejstev, anekdot, šal, postopkov pridelave in slovenskih glasbenih uspešnic. Ob pokušini bo na voljo tudi pestra izbira hrane, katera se najbolje poda slovenskemu pivu .

 

Cena pokušine z vključeno večerjo je 25,00€ / osebo.
(minimalno št. udeležencev 8, maksimalno 60)

OTROŠKA ZABAVA S HRANO

Tako kot za odrasle, poskrbimo tudi za najmlajše z otroško zabavo s hrano pri kateri naša animacijska ekipa poskrbi, da se starši lahko brezbrižno udeležite vzporedno organiziranemu dogodku kot je pokušina piva ali vina.  Otroci se z animatorji igrajo različne igre, pojejo in plešejo ob tabornem ognju, pečejo penice ali gledajo risanke na velikem platnu, ob tem pa seveda dobijo tudi večerjo.

 

Cena otroške zabave s hrano je 7,00€ / otroka.

Scroll to Top